Sophia vs Sophia

Sophia vs Sophia

19.7.15

Με αγάπη στον Πάσχο @Mandravelis



pasxos-660H άνετη οικονομική μου κατάσταση μου επιτρέπει να συχνάζω στο Κολωνάκι καθημερινά. Ένα βράδυ σε πασίγνωστο πολυτελές εστιατόριο στο διπλανό τραπέζι δεξιωνόταν ο γνωστός οικονομολόγος Βαρουφάκης με κορυφαίο τραπεζικό στέλεχος. Οι συνομιλίες τους ακούγονταν κι στήσαμε αυτί με την παρέα να μάθουμε από πρώτο χέρι  τα μελλούμενα της χώρας από τον δυνητικό τσάρο της Οικονομίας ενόψει εκλογών.


Μένουμε εμβρόντητοι με την κρυφή ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ. Σχεδίαζαν επιστροφή στη δραχμή. Νιώθουμε τυχεροί πού μάθαμε τις πραγματικές προθέσεις και τα σχέδια της νέας κυβέρνησης. Κατόπιν διαβουλεύσεων αποφασίσαμε να ενημερώσουμε μόνο συγγενείς πρώτου βαθμού και στενούς φίλους να αποσύρουμε τις καταθέσεις μας είτε μεταφέροντας ποσά στο εξωτερικό είτε κρύβοντας τα στα στρώματα, σε θυρίδες και χρηματοκιβώτια.

Κι ξεκίνησε μια αλυσιδωτή ενημέρωση από φίλο σε φίλο από συγγενή σε συγγενή και αναπόφευκτα το μυστικό μας γίνεται βούκινο. Ευτυχώς, προλάβαμε να σωθούμε και να περισώσουμε όσους το δυνατόν περισσότερους.