Sophia vs Sophia
23.3.14
To γάλα μου το πίνω, σταγόνα δεν αφήνω
Έχω χάσει αρκετά Σαββατοκύριακα από τη ζωή μου μιλώντας στο τηλέφωνο με αλλοδαπούς και ημεδαπούς οδηγούς βυτίων υγρών τροφίμων, γάλακτος και κρέμα γάλακτος προκειμένου να διαπιστώσω αν κοιμούνταν, που βρίσκονταν, αν πήραν καράβι και από ποιο λιμάνι της Ιταλίας για να υπολογίσω τη διάρκεια του ταξιδιού μέχρι την Πάτρα, δηλαδή από Τεργέστη (36 ώρες), Ανκόνα (20-24 ώρες), Μπάρι (10-12 ώρες ), Μπρίντεζι (12 ώρες), Βενετία (36-12 ώρες, ανάλογα με τη ναυτιλιακή γραμμή). Περίπου πέντε χρόνια εργασιακής εμπειρίας σε πασίγνωστη γαλακτοβιομηχανία στο τμήμα προμηθειών δεν ξεχνιούνται. Δεν παίζεις με το πρόγραμμα της παραγωγής μιας βιομηχανίας.
Εισαγωγές γάλακτος από Γερμανία, Ισπανία,Γαλλία, Ιταλία, Ολλανδία. Πράκτορες – μεσάζοντες κανονίζουν φορτώσεις από οργανωμένες μονάδες συγκέντρωσης γάλακτος. Μπορείτε να υπολογίσετε από τα παραπάνω πόσο φρέσκο μπορεί να είναι ένα εισαγόμενο γάλα. Μάλιστα, σε περιπτώσεις ακατάλληλης πρώτης ύλης, αλλοιωμένου προϊόντος, δηλαδή αβαρίας, υπάρχουν σε κάθε βυτιοφόρο καταγραφικό θερμοκρασίας και ο ταχογράφος με τις ώρες του ταξιδιού.
Εγγραφή σε:
Αναρτήσεις
(
Atom
)