Sophia vs Sophia

Sophia vs Sophia

28.9.13

Πολιτικό placebo


placebo-pill1

Πάντα διατηρώ τις επιφυλάξεις μου. Παρατήρησα σήμερα τη μεγάλη επισκεψιμότητα στο site της Χρυσής Αυγής. Έχει αναρτηθεί ένα video όπου ο γνωστός ποινικολόγος Μιχάλης Δημητρακόπουλος έδωσε μια νέα τροπή στην υπόθεση των συλλήψεων του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου και βουλευτών του κόμματος. Αποκάλυψε ότι δεν στέκουν νομικά οι διώξεις κατά του Γ.Γ. και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής για σύσταση «εγκληματικής οργάνωσης». 




“Η δολοφονία του Παύλου Φύσσα είναι προφανές ότι ενεργοποίησε θεσμικά αντανακλαστικά που προβλέπονται από το Σύνταγμα και τους νόμους” δήλωσε το ΠΑΣΟΚ για τις συλλήψεις της Χρυσής Αυγής.

Συ είπας


Θεμος ΑναστασιαδηςΟ τύπος που έχει μπει στα σαλόνια μας με τις άκρως σεξιστικές εκπομπές του δεν είναι για γέλια. Το αντίθετο.

Όταν φτιάχναν το "Πρώτο Θέμα" μαζί με το Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, η τηλεοπτική διαφήμιση που επιλεξαν με τους δύο τους στην ίδια μπανιέρα δεν ήταν τυχαία. Μοιάζει με αυτοσαρκασμό. Ο Θέμος λίγο αργότερα θα εμπλακεί στο σεξουαλικό σκάνδαλο Ζαχόπουλου με τον δεύτερο να πηδάει από το μπαλκόνι, γνωρίζοντας μάλλον το πάτημα που έδωσε σε αυτούς που δεν αρέσκονταν στην ενεργειακή πολιτική Καραμανλή.

Με 5 εκαττομύρια ευρώ σε λογαριασμό του και εφόσον αυτή η είδηση αληθεύει, η ερώτηση του από που προήλθαν αυτά τα λεφτά και για ποιο σκοπό δόθηκαν στον Αναστασιάδη μοιάζει κρίσιμη.

Η εμπλοκή του Θέμου στο σκάνδαλο Ζαχόπουλου αποτέλεσε και αιτία ρήξης ανάμεσα στον πρώτο και τον Τριανταφυλλόπουλο. Η ρήξη αυτή περιγράφεται σε σχετική επιστολή του πρώην συνεργάτη Σωκράτη Γκιόλια προς τον πρώην εργοδότη του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου η οποία δείχνει σφοδρή ρήξη όχι μόνο ανάμεσα σε Αναστασιάδη και Τριανταφυλλόπουλο αλλά και ανάμεσα σε Γκιόλια- Τριανταφυλλόπουλο: