Sophia vs Sophia

Sophia vs Sophia

12.9.13

Η μελάνη να χύνεται


φτερό-και-μελάνιMου διέφυγε το χθεσινό ερώτημα της διαλεκτικής μεθόδου του Μπάμπη Παπαδημητρίου για το ενδεχόμενο συνεργασίας μιας σοβαρότερης Χρυσής Αυγής με μια συντηρητική ΝΔ φέρνοντας το πρόσφατο παράδειγμα της Νορβηγίας. Προφανώς, δεν παρακολουθώ τον ΣΚΑΙ και από το social media χρησιμοποιώ μόνο fb και google+.

Στο κοντινό παρελθόν και ο Βύρων Πολύδωρος και ο βουλευτής Καβάλας, Ν. Παναγιωτόπουλος, ήταν ανοιχτοί σε μια μελλοντική συνεργασία με τη Χρυσή Αυγή. Δεν ακούσαμε λοιπόν για πρώτη φορά μια ενδεχόμενη συνεργασία ΝΔ και ΧΑ. Προς τι λοιπόν αυτός ο ντόρος και χύνεται τόση μελάνη;

To ηθικό δίδαγμα της ιστορίας



lamogiaΣήμερα επισκέφτηκα μια γνωστή gossip ιστοσελίδα που έχει δημιουργηθεί από πρωινή εκπομπή ψυχαγωγικού περιεχομένου σε γνωστό κανάλι. Μάλιστα, κατά τη φετινή σεζόν χρειάστηκε να αλλάξει και παρουσιαστή.

  Το συγκεκριμένο site ήταν χορηγός επικοινωνίας σε επετειακή εκδήλωση μιας εταιρείας. Παρακολουθώ το video από την εκδήλωση και τα πρώτα πλάνα εστιάζουν σε δύο πρόσωπα που είχα την ατυχία τον Αύγουστο του 2011 να συνεργαστώ για 40 μέρες που δεν θέλω να θυμάμαι. Είναι ιδιαίτερα στημένο στο video, βγάζει μάτι. Φυσικά αναφέρομαι σε ένα γνωστό λαμόγιο με την ξανθιά συνοδό – αρραβωνιαστικιά του.