Sophia vs Sophia

Sophia vs Sophia

29.8.13

Μπορεί το lifestyle να σε κάνει δήμαρχο;


kasidiarsTo lifestyle είναι μαγικό, από μηδενικό σε κάνει νούμερο, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Μπορεί όμως το lifestyle να σε κάνει και δήμαρχο;

Εν προκειμένω αναφέρομαι στην υποψηφιότητα του Ηλία Κασιδιάρη για την Αθήνα στις επόμενες δημοτικές εκλογές που θα γίνουν τον προσεχή Μάιο, όπως διαβεβαίωσε ο Μιχαλολιάκος σε διαδικτυακή εκπομπή της Χρυσής Αυγής.

Ο φωτογραφικός φακός του Πρώτου Θέματος συνέλαβε τον Ηλία Κασιδιάρη στις καλοκαιρινές του διακοπές με τη Μις Τουρισμό. Μάλιστα, το διαδίκτυο ασχολήθηκε επισταμένως με την επίμαχη φωτογραφία του θωπεύματος του βουλευτή στα οπίσθια της καλλονής. Τα ΜΜΕ φροντίζουν να προβάλλουν τον brutal Ηλία Κασιδιάρη ως ανερχόμενο sex symbol. To ζούμε κι αυτό μέσα σε όλα τα άλλα.

Πόσα ληγμένα παίρνουν;


foodΌτι μάθαμε για τη διασφάλιση της ποιότητας των τροφίμων, θα πρέπει να τα ξεχάσουμε. Σύμφωνα με την πρόσφατη αγορανομική διάταξη τρόφιμα περασμένης διαθεσιμότητας, δηλαδή τα ληγμένα, θα βρίσκονται στα καταστήματα τροφίμων σε ειδικά ράφια με την ένδειξη «τρόφιμα περασμένης διαθεσιμότητας» και θα πωλούνται σε χαμηλότερη τιμή. Τα τρόφιμα αυτά είναι μακράς διαρκείας όπως ρύζι, μακαρόνια, κριθαράκι, ζυμαρικά, φασόλια, φακές, ρεβίθια, κάθε είδους κονσέρβες κλπ και όχι ευαλλοίωτα τρόφιμα όπως γάλα, γιαούρτι, κρέας.

Η ημερομηνία λήξης ή ημερομηνία ελάχιστης διατηρησιμότητας ενός μη ευαλλοίωτου προϊόντος σηματοδοτεί το τέλος της αποδοχής των οργανοληπτικών χαρακτηριστικών (οσμή, γεύση, εμφάνιση κλπ) του από τον καταναλωτή. Αποφασίζεται κυρίως από τον παραγωγό, ο οποίος θέτει ως ημερομηνία λήξης την χρονική περίοδο, πέρα από την οποία το τρόφιμο δεν είναι αποδεκτό από τον καταναλωτή. Τα ληγμένα προϊόντα επιστρέφονταν στις βιομηχανίες προς καταστροφή στις χωματερές.