Sophia vs Sophia

Sophia vs Sophia

29.8.13

Μπορεί το lifestyle να σε κάνει δήμαρχο;


kasidiarsTo lifestyle είναι μαγικό, από μηδενικό σε κάνει νούμερο, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Μπορεί όμως το lifestyle να σε κάνει και δήμαρχο;

Εν προκειμένω αναφέρομαι στην υποψηφιότητα του Ηλία Κασιδιάρη για την Αθήνα στις επόμενες δημοτικές εκλογές που θα γίνουν τον προσεχή Μάιο, όπως διαβεβαίωσε ο Μιχαλολιάκος σε διαδικτυακή εκπομπή της Χρυσής Αυγής.

Ο φωτογραφικός φακός του Πρώτου Θέματος συνέλαβε τον Ηλία Κασιδιάρη στις καλοκαιρινές του διακοπές με τη Μις Τουρισμό. Μάλιστα, το διαδίκτυο ασχολήθηκε επισταμένως με την επίμαχη φωτογραφία του θωπεύματος του βουλευτή στα οπίσθια της καλλονής. Τα ΜΜΕ φροντίζουν να προβάλλουν τον brutal Ηλία Κασιδιάρη ως ανερχόμενο sex symbol. To ζούμε κι αυτό μέσα σε όλα τα άλλα.

Τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής στην Αθήνα δεν είναι ευκαταφρόνητα. Σε μεθοδευμένες ή μη δημοσκοπήσεις η Χρυσή Αυγή διατηρεί τα ποσοστά της και σε ορισμένες περιπτώσεις εμφανίζεται ως τρίτο κόμμα. Δεν είναι τυχαίο που θα κατεβάσουν υποψήφιο δήμαρχο. Σε ένα υποβαθμισμένο κέντρο με έξαρση της εγκληματικότητας και με ανύπαρκτη αστυνόμευση, η Χρυσή Αυγή διαίρει και βασίλευε.

Τα συσσίτια του ακροδεξιού κόμματος, η αρωγή σε ανήμπορους ηλικιωμένους, η υποτιθέμενη προστασία τους σε κατοίκους του κέντρου, ταυτόχρονα με την ανάδειξη του ανερχόμενου sex symbol θα σκιαγραφήσουν τον επικοινωνιακό προφίλ του υποψηφίου δημάρχου.

Περαστικά στα ΜΜΕ που έχουν αναλάβει να παίξουν το συγκεκριμένο ρόλο.