Sophia vs Sophia

Sophia vs Sophia

1.3.13

Δύσκολη η πρώτη νύχτα για τον Παπαγεωργόπουλο……ε και;


papageorgopoulosΕκτενής αναφορά έγινε χθες από σχεδόν όλα τα ΜΜΕ για τη δύσκολη πρώτη νύχτα του πρώην δημάρχου Θεσσαλονίκης Παπαγεωργόπουλου στις φυλακές Διαβατών.

Από πότε η φυλακή θα πρέπει να θεωρείται πεντάστερο ξενοδοχείο με όλες τις πολυτέλειες για τους φυλακισμένους;

Δεν αμφιβάλλει κανείς για τις αντίξοες συνθήκες διαβίωσης στις φυλακές και τα σωφρονιστικά ιδρύματα, αλλά γιατί ο ντόρος των ΜΜΕ γίνεται μόνο όταν αφορά κάποιο επώνυμο πρόσωπο;

Τα ΜΜΕ ασχολούνται μόνο για τις συνθήκες διαβίωσης στις φυλακές των: Λάκη Γαβαλά, Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυς Σταμάτη, Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, Βασίλη Παπαγεωργόπουλου κι άλλων επωνύμων που δεν ενθυμούμαι αυτή τη στιγμή.

Δεν γνωρίζουν πως στις φυλακές μεγαλώνουν παιδιά σε αντίξοες συνθήκες δίπλα στις φυλακισμένες μητέρες τους; Ποιο ΜΜΕ ενδιαφέρθηκε γι΄αυτά τα παιδιά;

Διαβάζοντας και τη σημερινή επιστολή του Παπαγεωργόπουλου έμεινα άφωνη με τη δήλωση του: Δεν είχα κρατήσει καθ’ όλη την διάρκεια της θητείας απολύτως καμία αρμοδιότητα στον τομέα των Οικονομικών του Δήμου και τις είχα εκχωρήσει όλες στους Αντιδημάρχους!”

Τέλος, να χαρακτηρίσω αδιάφορη κι ανούσια τη διαμάχη της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ για τον Παπαγεωργόπουλο. Κανείς δεν μίλησε πως θα πρέπει να επιστρέφονται τα χρήματα που υπεξαιρούνται πίσω στο κράτος. Οι φυλακές γέμισαν από οφειλέτες τεραστίων ποσών!

Η ειδησεογραφία της σύγχρονης Ελλάδας μεταμορφώνεται σε reality show.